Hoppe London Fönsterhandtag

Visa som Rutnät Listvy

23 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

23 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Om Hoppe Fönsterhandtag

Hoppe fönsterhandtag och fönsterdörrshandtag i både modern och tidlös design för alla typer av fönster och fönsterdörrar. Vi erbjuder också fönsterhandtag till fönster av en mängd modeller från flera andra fabrikat såsom Roca, Fix, Assa, och Eskilstuna Kulturbeslag. Stort sortiment och lång erfarenhet gör att vi kan hitta det fönsterhandtag ni behöver för just era fönster beroende på modell och tidsålder. Fix erbjuder en mängd olika handtag av klassisk och välkänd modell, exempelvis Fix 42 och Fix 83. Vi erbjuder alla modeller i rakt utförande samt höger och vänster med flera olika tapplängder. 

Hoppe London - tidlösa och snygga fönsterhandtag

Hoppe är en stor och välkänd beslagstillverkare som har ett mycket stort sortiment av beslag som till exempel handtag för fönster och fönsterdörrar i många olika serier. Vi har valt att i första hand satsa på Hoppe fönsterhandtag ur serien London och Tokyo vars designer är både moderna och tidlösa. Självklart kan vi även erbjuda alla produkter ur Hoppes övriga produktserier.
Hoppe fönsterhandtag London är tillverkade av aluminum och har som standard ytbehandling silver F1. Beslagen är godkända att användas av allergiker och har 10 års funktionsgaranti.
De har dessutom betyg "rekommenderas" hos Byggvarubedömningen. 

Alla enkla handtag utan låsning, med enkel nyckellåsning samt för oval standardcylinder finns i rak såväl som höger och vänstermodell. Standardtapp är 7x7 mm, men hylsa medföljer som möjliggör förstoring till 8x8 mm. Standard tapplängd är 53 mm. Varianterna med långskylt med vred eller för rokokocylinder finns i höger och vänstermodell. Tappens mått är som standard 8x8 mm och har en längd om 67 mm.

Som tillbehör finns även Hoppe barnspärr Kisi2-U14 för både 7 och 8 mm tapp, samt draghandtag och tryckesskruv med skruvmottagare. En annan välkänd serie som finns i vårt beställningssortiment är Hoppe Tokyo.

 

Hoppe handtag till fönster


Handtag för pivåfönster

För äldre pivåfönster har vi två modeller av handtag. Fönsterhandtag 219 samt SV-57 för Sundsvallsfönstret.